Welkom op de website van Stichting Horsejoy !

Stichting Horsjoy is opgericht om kinderen en (jong) volwassenen de kans te geven in contact te komen met paarden en de positieve effecten daarvan te ervaren.
Horsejoy richt zich hierbij op mensen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsstoornis en/of psychische problematiek. Voor deze mensen kan begeleiding met behulp van paarden heel waardevol en een enorme verrijking van hun leven zijn.

Horsejoy vindt het daarbij heel belangrijk dat bij alle begeleiding het welzijn van de paarden gewaarborgd wordt en dat ook de paarden plezier beleven aan het contact met de mens.

Om dit doel te bereiken en voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te maken werft het bestuur donateurs,  fondsen en voert acties.